IA Motorcenter i Lidköping

Har du en bil, båt, traktor, gokart, MC eller vattenskoter vars motor inte fungerar optimalt? Då är det dags att låta några experter ta sig en närmare titt. På IA motorcenter har de hjälpt hundratals av kunder med tusentals av olika detaljer när det kommer till motorn. Inga problem är för stora eller komplicerade när det kommer till dem på IA motorcenter. De kan bland annat hjälpa dig med byte av ventilsäten och styrningar, svetsning av topplock, ventilslipning och högtryckstest i värme. De har många års erfarenhet när det kommer till olika typer av motorer så ta en sväng förbi redan idag.

De älskar att arbeta med problemlösning och ingen del är lika intressant och viktig som motorn. Om inte motorn fungerar som den ska finns det ingen möjlighet att resten av fordonet kan arbeta efter sin fulla potential. Det är därför de på IA motorcenter kallar motorn för fordonets hjärta. Vill du att de tar en närmare titt på din bils motorblock eller är det din vevaxel som krånglar? Deras medarbetare är välutbildade och kan ge dig personlig service och ett stort engagemang när det kommer till ditt fordon. Har du ett fordon som kräver specialbehandling kan de även erbjudet det.

IA motorcenter – deras specialiteter

Borrning, hening, deckning eller foderbyte? Polering, slipning, balansering eller hjälp med dina vevlager? På IA motorcenter har de sett det mesta och när du kommer på besök i deras lokaler i Lidköping behöver du endast ta med dig topplocket och beskriva problemet så kan de ge dig en prisuppgift. De har en liten verkstad belägen i Kartåsens industriområde och om du har svårt att hitta hit kan du leta efter Lidköping Motorsportarena och MC Konsult. Se alltid till att ringa innan du kommer förbi, de har många som behöver hjälp och är ibland på specialuppdrag som gör att verkstaden står tom.

IA motorcenter gör det lätt att vara bilägare